

Flavure
Flavure
Római elődeink nem pusztán a test, de a lélek és az elme fontos táplálékaként is alkalmazták a rozs növényt.
Te tudtad ezt a rozslisztről? --> A rozsliszt egy kifejezetten táp- és rostdús liszt. Ásványai közül külön kiemelendő a kalcium és a magnézium, melyek mindannyiunk számára nélkülözhetetlen, fontos tápanyagok. Rosttartalma segíthet rendezni a bélműködés nehézkességét (a teljes őrlésű rozsliszt még kedvezőbb e problémakörnél- lásd ott!).
A rozsliszt alacsony sikértartalmú liszt, búzaliszttel keverve használd! Keményítőszerkezete is eltér a búzáétól: vízmegtartó képessége jobb, ezért rozsból készült kenyered frissességét még tovább élvezheted! Gyerünk, teszteld le! : )
Származási hely | Ausztria |
Összetevők | 100% Világos rozsliszt, 0% adalékanyag |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1405 KJ/332 kcal |
Zsír | 1,4 g |
-amelyből telített zsírsav | 0,2 g |
Szénhidrát | 67 g |
-amelyből cukrok | 1 g |
Rost | 9 g |
Fehérje | 8,3 g |
Só | < 0.01 g |
Őrlési technológia | Kíméletes, több frakciós őrléssel készül |
Felhasználás | Minden háztartási célra (sütemények, kenyérsütés, habarások...stb.) felhasználható. |
Tudtad-e? | Ha rozsliszt felhasználásával sütöd a mindennapi kenyeredet, még hosszabb ideig élvezheted frissességét. |
No customer reviews for the moment.